top of page

Bröllop på Stora Holm, Göteborg

Oktober hörni. OTROLIGT vacker månad, när naturen mallar sig med sjukt vackra färger – men också lite oförutsägbar när det kommer till väder. Det fick vi erfara den där lördagen i oktober när Johan & Alice äntligen skulle få säga ja till varandra. Regnet öste ner. Ö S T E. Det gav sig inte heller, men vet ni?


Alice och Johan kunde inte bry sig mindre. Det var deras dag, oavsett väder. Och jäklar vilken dag det blev! När de skulle gå in och sätta sig till middagen och jag skulle avvika kände jag att jag ville stanna kvar som gäst. 😅 Stämningen var minst sagt på topp, och Alice och Johans kärlek till varandra... enorm ♥️


Dagen gav oss asgarv, det vackra i ordet "ja", en dag samlad av vänner och familj och helt otroligt vackra bilder. Tack för att jag fick vara en del av er dag, bästa Alice & Johan!


Plats för bröllopet: Stora Holms säteri


Alice & Johan hade bokat mitt paket på 5 timmar, så vi började fotograferingen med att jag kom till Arken Spa där Johan och Alice och brudföljet gjorde sig i ordning tillsammans. Jag passade på att utöver alla känslor inför dagen fånga detaljer på bild.
Från Arken tog vi oss till Stora Holms säteri för att ta porträtt tillsammans med barnen och brudföljet innan vigseln. Det regnade, men på Stora Holm finns ett tokfint orangeri med massor med ljusinsläpp där vi kunde ta vackra bilder.
Därefter åkte vi till Björlanda kyrka för vigsel!
Johan & Alice lämnade kyrkan i en gammal brandbil och styrde mot båthamnen vid Store Udd där vi tog porträtt med en riktig drömhimmel med mörka dramatiska moln.
Efter porträttfotograferingen åkte vi mot Stora Holm där alla gästerna väntade.


Under minglet smiter jag iväg in till festlokalen och fotar detaljer på dukningen. Alice och Johan hade gjort det förbaskat fint i lokalen!

Vi avslutade med en gruppbild innan alla gästerna och brudparet skulle gå in och sätta sig för middag, och jag skulle åka hemåt. Stämningen var på topp vill jag lova! Drömgäng att bjuda på bröllop. <3


Vill du veta mer om hur det är att ha med mig som fotograf på ert bröllop? Här kan du läsa mer!
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page