top of page

En bröllopsfotografering på Öland

Tredje gången gillt. Det blev det för Adam och Emelie när de Ä N T L I G E N fick säga ja till varandra på Öland. Eller, de hade redan sagt ja till varandra i hemlighet under pandemin, men det visste inte gästerna.


Inte desto mindre blev det en magisk ceremoni vid båthusen nedanför Emelies föräldrars pensionat. Det var sång, det var känslosamt och det var otroligt vackert.


Häng med på deras bröllopsdag vetja!


First look

Emelie & Adam gjorde sig i ordning var för sig, så starten på bröllopsfotograferingen blev first look.


Porträtt innan vigseln

Vigselplatsen var på en udde vid havet, så vi åkte dit efter first look för att fota porträtten. Makalöst vackert blev det med de röda båthusen i bakgrunden!Vigseln

När gästerna strax skulle anlända gick Emelie & Adam in i ett av båthusen och andades lite inför vigseln. När alla gästerna var samlade drog musikerna igång och Emelie och Adam tillsammans med sönerna Allan och Olle kom gående längs grusvägen.
Middagen

Efter vigseln väntade mingel på Pensionat Tyras och efterföljande middag på en närliggande loge. Jag älskar logar! Den här hade dessutom ett stort fönster som gav massor av ljusinsläpp = kanonbra enligt fotografen ;)

Porträtt i golden hour

Det är svårt att välja hur många timmar man vill att fotografen ska vara med, jag förstår det. Men något jag DEFINITIVT tycker att ni ska överväga är att låta fotografen vara med tills ni kan gå ut och fota i Golden hour; a.k.a i kvällsljuset, när solen är sådär mjuk och guldig och helt jäkla ljuvlig. Dessutom har prick alla nerver från dagen släppt hos er som brudpar och det blir alltid en väldigt rolig fotografering!


Därefter väntade festen. Och vilken fest det blev sen! Tusen tack Adam & Emelie för att jag fick vara med på er stora dag – den var magisk, precis som ni. <3Nyfiken på att läsa mer om hur en bröllopsfotografering med mig går till? Här kan du läsa mer!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page