top of page

En bröllopsfotografering på Tjolöholms slott

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING | TJOLÖHOLMS SLOTT | KUNGSBACKA KOMMUN

 

Påsken 2022 levererade magiskt väder. Well, alla dagar utom skärtorsdagen, vill säga. Och när tror ni att jag hade ett bröllop inbokat för fotografering? Jorå, på skärtorsdagen så klart.


Otur, tänker du kanske nu. Och det var kanske även vad Malin & Jonas kände när de vaknade på morgonen denna gråa skärtordag. Eller så var de bara pirriga inför att dagen då de äntligen skulle bli man man och fru var här. Att just det gjorde att vädret fullkomligt kvittade. Jag tror faktiskt det.


Vi träffades utanför Kungsbacka stadshus. Vigseln var över på bara några minuter, men det var några väldigt fina minuter. Pirr i rummet och så himla mycket kärlek som genomsyrade precis allt och alla.


Efter vigseln åkte vi mot Tjolöholms slott. Malin & Jonas hade önskat att ha fotograferingen vid lekstugan på området, en plats som ligger väldigt vackert i en glänta med en damm alldeles jämte. En plats som de ofta återvänder till och promenerar vid tillsammans med hunden Smilla. Smilla, som ju så klart anslöt efter att vigseln i stadshuset var avklarad. Självklart skulle även hon vara med på bröllopsbilderna. <3


Hela Tjolöholm låg höljt i en tjock dimma, och jag som fotograf var överlycklig över två saker:


1. Det var just, dimma

2. Malin och Jonas kunde inte bry sig mindre om att det föll lite regn.


Så ja, bilderna blev magi. Titta bara!

Tack Malin & Jonas, för att ni valde just mig som er bröllopsfotograf! Det var en ära att få föreviga er kärlek. <3


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page