top of page

En familjefotografering med en familj på 5

FAMILJEFOTOGRAFERING – FJÄRÅS BRÄCKA – KUNGSBACKA


Familjen Johansson. Tänk att jag har fått följa den här familjen i fyra år?! Jag har officiellt titulerat mig som deras alldeles egna familjefotograf. Typ som en i familjen, om jag får säga det själv. 💁‍♀️


När vi körde vår första fotografering för fyra år sedan var Leo en liten kille som ännu inte lärt sig gå och Milo var ett år äldre och FULL av spring. Nu är båda fulla av spring, och har dessutom fått en bortom-denna-jord söt liten lillasyster.


Får nästan lägga upp ett inlägg som jag kan döpa till Familjen Johansson genom åren – bästa som finns att se tillbaka på bilder och utbrista "Men vaaaa! Var de så här små?!"0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page