top of page

Familjen Falk på Fjärås Bräcka

FAMILJEFOTOGRAFERING PÅ FJÄRÅS BRÄCKA, KUNGSBACKA KOMMUN


Åh, åh, åh, bästa tiden är NU och det kommer du antagligen höra mig säga hela vägen fram i september 🙈 Men seriöst, det är så vackert uppe på Bräckan nu så jag lite smäller av varje gång jag kommer dit. Träd och buskar står i full blom, och snart blommar även ljung och gräset växer sig högre... perfekt ställe för familjefotograferingar om du frågar mig!


Häromveckan fick jag träffa familjen Falk uppe på Bräckan. Och vilken familj sen! Så himla mysig timma uppe på Bräckan fick vi tillsammans, som resulterade i hysteriskt många bilder. Som vanligt. :) När vi hade sagt hejdå och jag började köra hemåt fick jag syn på rapsfälten nedanför Bräckan och ringde direkt upp Marie och var så exalterad att jag knappt fick fram orden. Frågade om de ville ta några bilder i rapsen, vilket dem ville. Till fotografens stora lycka 😅0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page