top of page

Familjen Willaume på Bräckan

FAMILJEFOTOGRAFERING EN SOLIG KVÄLL PÅ BRÄCKAN, KUNGSBACKA


Missförstå mig rätt: Att ljuset är här är alldeles, alldeles underbart. Men när solen inte går ner förrän klockan 22 innebär det att det där mjuka, magiska ljuset inte infinner sig förrän lite senare på kvällen. Så kidsen får hålla sig vakna lite, lite längre än vad de kanske brukar. :)


Så när jag träffade familjen Willaume uppe på Bräckan hade Ludvig sovit i bilen. Jag förstår honom – det ÄR inte lätt att hålla sig vaken när man åker bil, speciellt inte sent på eftermiddagen. Han var lite skeptisk till att vakna till en galen kvinna med en stor kamera (hehe, jag!) och jag förstod honom fullt ut. Så istället för att sätta igång och fota direkt lade jag undan kameran och följde Ludvig i vad han ville göra. Och då hans föräldrar gjort genidraget att berätta att det fanns troll på Bräckan (OBS! Snälla troll 😅) så snappade jag upp det och vi gick på trolljakt tillsammans. Vi hittade tyvärr inga troll, men till barnen stora förtjusning hittade vi massor av trollbajs, så allt var lugnt. :D


Efter detta blev Ludvig och jag kompisar och sedan, tja... blev det helt magiska bilder. Tusan, jag älskar mitt jobb. Ä L S K A R! :)
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page