top of page
julfotografering-studio-talesbysarah-1.jpg

Välkommen till vinterns

JULFOTOGRAFERING!

Är det panik i tomteverkstan över de där julkorten på barnen som du vill få till? Inga problem. Studion här i Fjärås står redo och är julpyntad till max, bara för dig att komma hit med barnen så fixar jag resten. 

Bilderna levereras två dagar efter er fotografering så än finns det gott om tid att fixa den allra bästa julklappen till mor- och farföräldrarna eller bilderna till julkorten. Varmt välkomna!

HUR GÅR DET TILL?

Avslappnat och lekfullt. Det är alltid mina ledord när jag fotar barn. Så även i julstudion, med skillnaden att här går det undan. Vi fotar i ca 15 minuter – det är faktiskt allt som behövs för att jag ska hinna ta fantastiska bilder på era små!

Inom två dagar efter er fotografering levererar jag bilderna i ett personligt galleri där ni får välja ut 3 stycken bilder att ladda ner och använda er av. Möjligheten finns att köpa till fler bilder, om ni vill slippa välja.

Vill ni ha hjälp med att framkalla bilderna till era nära och kära? Det fixar jag! Jag skriver ut bilderna här hemma på makalöst vackert fotopapper, så får ni kirrat julklapparna långt före julafton!

Namnlös design.png

LITE PRAKTISK INFO

Fotograferingen sker i min studio som ligger i Fjärås centrum som i sin tur ligger 10 minuter med bil från Kungsbacka. Parkering finns precis utanför studion.  

Fotograferingen passar fin-fint för både bebisar och äldre barn, för syskon eller för ett barn. 

Ni betalar 995 kr för fotograferingen + 3 utvalda digitala bilder, och fixar samtidigt helt unika julklappar som kommer uppskattas till tusen. Vill ni köpa alla bilderna från urvalet? Då kostar det 1 595 kr.

Namnlös design (1).png
julfotografering-studio-talesbysarah-1.jpg

NU BOKAR VI!

Hurra! Jag ser så mycket fram emot att ta magiska bilder på era barn! Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, och välj sedan en dag som passar er. Tiderna som erbjuds är under dagtid, mellan klockan 10-14. Välj vilken dag som passar er bäst så återkommer jag med förslag på tid!

Bokning jul
bottom of page