top of page

FAMILJEFOTOGRAF I KUNGSBACKA & GÖTEBORG

VILL DU TA BILDER PÅ FAMILJEN? DÅ HAR DU KOMMIT HELT RÄTT.

Vet du vad det allra bästa med att fota barn är? Att de bara är. Det är inte konstlat, inte uppstyrt och vi har definitivt ingen aning om vad de kommer att ta sig för härnäst. Men vet du? Det är då bilderna blir som allra bäst.

 

Så glöm det här med att det skulle vara nervöst att vara framför kameran. När jag får er att asgarva, leka och kramas så kommer ni att glömma kameran i min hand. Jag lovar!

 

För det här är inte bara en fotografering – det är en upplevelse. För dig och din familj. Låt mig berätta er berättelse!

familjefotograf-kungsbacka-goteborg-sarah-johansson-9.jpg

"Om 5 år kommer du att se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att du förevigade den här tiden som är precis nu."

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Det jag ser fram emot med att få fota er är att leverera berättelsen bakom bilderna. Gapskrattet när ni kittlar barnen, blickarna ni ger varandra och deras små händer som fattar era. Eller tokspurten iväg av en crazy femåring som inte kan sitta stilla, för all del!

Det är en kombination av alla bilderna vi tar när vi ses som skapar er berättelse, och jag är supermån om att ni ska få en rolig upplevelse. Barnen är nummer ett, och de är alltid snabbt med på noterna. Jag möter barnen i leken för det är då det blir allra bäst – det är då ögonen fullkomligt lyser och leendena liksom aldrig tar slut.

Jag kommer under fotograferingen att ge er roliga direktiv och lekar, som att kittlas, hissa i luften eller viska hemlisar. Jag har fotat långt över hundra familjer så jag har mina knep för att få alla i familjen att skratta, var så säker!

pssst... är du gravid? Då kan du läsa mer om gravidfotografering här!

talesbysarah-familjefotograf-kungsbacka-9.jpg

FINA ORD FRÅN FAMILJER JAG FOTAT

Familjen Vilic

Jag har länge letat efter en familjefotograf som har rätt känsla och det hittade jag verkligen i Sarah! Vi är så himla nöjda med de vackra bilderna hon tog på vår familj! Bilderna blev naturliga men med så mycket känsla, precis som vi önskade. Sarah är dessutom en trevlig, proffsig och härlig tjej som fick hela familjen att ha kul under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!

familjefotograf-sarah-johansson-kungsbacka-1.jpg

1         4

/

fotograf-sarah-johansson-fjaras-kungsbacka-1.jpg

VEM ÄR SARAH AHLSTRÖM?

Oh, det undrar jag med ibland. Ett som är säkert är att jag är 2-barnsmamma. Isabelle är 6 och Sam är 4, och ibland istället för att bryta ihop fnissar jag åt hela situationen. Åt att jag plötsligt hamnade i en villa i Fjärås (strax söder om Göteborg) tjatandes på två små miniversioner av mig själv att de ska kissa innan vi går, nej det är fel sko på fel fot, SAM SPRING INTE UT I VÄGEN, Isabelle snälla bara ta på dig den här jackan nu, det är inte fel färg och så vidare. Det är kaos. Ett berg-och-dalbanekaos. Upp och ner, på alla sätt möjliga.

Men mitt i alltihop hittade jag vad jag älskar mest. Att fota ungar. För de bara är, liksom. Och tro mig, när dem är med någon annan än sina föräldrar så är de dessutom änglar. Jajemen, även dina barn. Vi får ju aldrig se de bästa versionerna av våra barn, men när jag träffar er får jag se det. Jag får liksom fånga det på bild. Och det är det absolut bästa jag vet.