top of page
fotograf-talesbysarah-1.jpg

...för ögonblicken du inte vill glömma

FAMILJEFOTOGRAF I KUNGSBACKA & GÖTEBORG

VILL DU TA BILDER PÅ FAMILJEN? DÅ HAR DU KOMMIT HELT RÄTT.

Vet du vad det allra bästa med att fota barn är? Att de bara är. Det är inte konstlat, inte uppstyrt och vi har definitivt ingen aning om vad de kommer att ta sig för härnäst. Men vet du? Det är då bilderna blir som allra bäst.

 

Så glöm det här med att det skulle vara nervöst att vara framför kameran. När jag får er att asgarva, leka och kramas så kommer ni att glömma kameran i min hand. Jag lovar!

 

För det här är inte bara en fotografering – det är en upplevelse. För dig och din familj. Låt mig fånga er berättelse!

fotografering-familj-kungsbacka-talesbysarah-2.jpg

Om 5år kommer du att se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att du

förevigade den här tiden som är precis nu.

Hur går egentligen

fotograferingen till?

Det jag ser fram emot med att få fota er är att leverera berättelsen bakom bilderna. Gapskrattet när ni kittlar barnen, blickarna ni ger varandra och deras små händer som fattar era. Eller tokspurten iväg av en crazy femåring som inte kan sitta stilla, för all del!

Det är en kombination av alla bilderna vi tar när vi ses som skapar er berättelse, och jag är supermån om att ni ska få en rolig upplevelse. Barnen är nummer ett, och de är alltid snabbt med på noterna. Jag möter barnen i leken för det är då det blir allra bäst – det är då ögonen fullkomligt lyser och leendena liksom aldrig tar slut.

Jag kommer under fotograferingen att ge er roliga direktiv och lekar, som att kittlas, hissa i luften eller viska hemlisar. Jag har fotat långt över tvåhundra familjer så jag har mina knep för att få alla i familjen att skratta, var så säker!

pssst... är du gravid? Då kan du läsa mer om gravidfotografering här!

fotograf-talesbysarah-3.jpg

FINA ORD FRÅN
familjer jag fotat

familjefotograf-sarah-johansson-kungsbacka-1.jpg

Jag har länge letat efter en familjefotograf som har rätt känsla och det hittade jag verkligen i Sarah! Bilderna blev naturliga men med så mycket känsla, precis som vi önskade. Sarah är dessutom en trevlig, proffsig och härlig tjej som fick hela familjen att ha kul under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!

Nina Vilic

Familjefotografering

Vem är Sarah Ahlström?

Oh, det undrar jag med ibland. Ett som är säkert är att jag är 2-barnsmamma. Isabelle är 8 och Sam är 6, och ibland istället för att bryta ihop fnissar jag åt hela situationen. Åt att jag plötsligt hamnade i en villa i Fjärås (strax söder om Göteborg) tjatandes på två små miniversioner av mig själv att de ska kissa innan vi går, nej det är fel sko på fel fot, SAM SPRING INTE UT I VÄGEN, Isabelle snälla bara ta på dig den här jackan nu, det är inte fel färg och så vidare. Det är kaos. Ett berg-och-dalbanekaos. Upp och ner, på alla sätt möjliga.

Men mitt i alltihop hittade jag vad jag älskar mest. Att fota ungar. För de bara är, liksom. Och tro mig, när dem är med någon annan än sina föräldrar så är de dessutom änglar. Jajemen, även dina barn. Vi får ju aldrig se de bästa versionerna av våra barn, men när jag träffar er får jag se det. Jag får liksom fånga det på bild. 

Och det är det absolut bästa jag vet. <3

Kan inte med ord beskriva viket geni du är Sarah! Du fångar ögonblick, platser och känslan i bilderna och skickar det rakt in i hjärtat. Den energi och skicklighet du besitter imponerar! Tack för att du fångade ögonblicken åt mig med mina barn.
Sandra Andersson
Familjefotografering
familjefotograf-talesbysarah-kungsbacka-32.jpg
PRIS

ER INVESTERING

i riktigt fina minnen

Handen på hjärtat - hur många bilder har du på dig tillsammans med dina barn? Och hur mycket värdesätter du de (antagligen få) bilderna du har på dig själv tillsammans med dina föräldrar?

För där är grejen. Dina barn kommer värdera så högt att du styrde ihop detta. Att du skickade iväg den där frågan om att fotas för att minnas er alla som ni är precis just nu. Hur många tänder som saknas i munnen på sexåringen eller exakt hur gosiga de där bebislåren är från tiden som fullkomligt rusar fram. 

Priset för en fotografering (1 h) inklusive 10 digitala bilder är 5 000 kr. 

Kanske är det den bästa investeringen ni gör för familjen i år? 

KLART VI SKA HÖRAS AV!

Det hade varit drömmen att få fota er.

Har du en bokningsförfrågan eller bara ett frågetecken som behöver redas ut - skicka iväg det i formuläret här nedan. Jag svarar så snabbt jag bara kan, och enligt min systerdotter Agnes är jag "typ världens snabbaste på att skriva på tangenter", så ja. Det en trettonåring inte vet om världen är inte värt att veta, som jag brukar säga.

Kontaktformulär:

ps. Jag svarar alltid på mail inom 24 timmar, så har du inte fått något svar så kolla skräpposten så att mitt mail inte har hamnat där. I annat fall kan du kontakta mig direkt på hej@talesbysarah.se, eller ringa: 0708-251 077.

Bokning!

Följ mig på Instagram!

bottom of page