top of page
julfotografering-studio-talesbysarah-1.jpg

Välkommen till årets

JULFOTOGRAFERINGAR!

Brukar det bli panik i tomteverkstan över de där julkorten på barnen som du vill få till? Inga problem – studion här i Fjärås står redo och är julpyntad till max, bara för dig att komma hit med barnen så fixar jag resten!

Bilderna levereras inom en vecka efter er fotografering så det kommer finnas gott om tid att fixa den allra bästa julklappen till mor- och farföräldrarna eller bilderna till julkorten. Varmt välkomna!

HUR GÅR DET TILL?

Avslappnat och lekfullt. Det är alltid mina ledord när jag fotar barn. Så även i julstudion, med skillnaden att här går det undan. Vi fotar i ca 15 minuter – det är faktiskt allt som behövs för att jag ska hinna ta fantastiska bilder på era små!

Inom en vecka efter er fotografering levererar jag bilderna i ett personligt galleri där ni får välja ut 3 stycken bilder att ladda ner och använda er av. Möjligheten finns att köpa till fler bilder, om ni vill slippa välja.

Vill ni ha hjälp med att framkalla bilderna till era nära och kära? Det fixar jag! Jag skriver ut bilderna här hemma på makalöst vackert fotopapper, så får ni kirrat julklapparna långt före julafton!

Namnlös design.png

LITE PRAKTISK INFO

Fotograferingen sker i min studio som ligger i Fjärås centrum som i sin tur ligger 10 minuter med bil från Kungsbacka. Parkering finns precis utanför studion.  

Fotograferingen passar fin-fint för både bebisar och äldre barn, för syskon eller för ett barn. Fördel dock om bebisen kan sitta själv!

Ni betalar 1 195 kr för fotograferingen + 3 utvalda digitala bilder, och fixar samtidigt helt unika julklappar som kommer uppskattas till tusen. 

Namnlös design (1).png
julfotografering-studio-talesbysarah-1.jpg

NU BOKAR VI!

Hurra! Jag ser så mycket fram emot att ta magiska bilder på era barn! I år är det den 16-19 november samt 24-25 november som är öppna för bokning.

Bokning jul
bottom of page