BRÖLLOPSFOTOGRAF I KUNGSBACKA, GÖTEBORG & VARBERG

SKA NI GIFTA ER?

Wow.

Namnlös design (4).png

Är bröllop något utav det bästa som finns?

Jag tror det.  

För tänk att stå där, sida vid sida med den du älskar mest av allt. Omgiven av vänner och familj som är där för att fira er. Er kärlek. Det är liksom det jag får vara med och föreviga, och jag kan lova dig att det inte gått en enda vigsel utan att jag desperat måste stoppa mig själv från att fullkomligt bryta ihop och fulgråta.

Vilken del av bröllopet som är min favoritdel att fota? Minglet efter vigseln. Alla varma kramar och tårar i ögonvrån av de som samlats för er skull. Och porträttbilderna så klart där jag får er att ömsom bryta ihop i asgarv och ömsom viska fina saker till varandra. Noll stela bilder, bara känsla. Och just känslan är lite av min specialitet att locka fram, var så säker.

brollopsfotograf-kungsbacka-talesbysarah

Jag tror på ont-i-magen-skratt, tårar i ögonen, att dansa hela natten, att ni får säga JA! och en dag fylld med kärlek. På att fånga er precis som de ni är, på en av de absolut bästa dagarna i ert liv. 

Wow alltså, vilka bilder! Vi visste att du var grym men detta överträffar alla förväntningar! Riktigt bra jobbat och så kul att du ville vara med på vår dag, det kunde inte bli bättre!

- André Berntsson
brollopsfotograf-halland-talesbysarah-10

BRÖLLOPS-FOTOGRAFERING FRÅN A TILL Ö

(eller åtminstone 1 – 3)

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

1.

När ni har bestämt er för att ni gillar mina bilder och tycker att jag verkar vara en såpass trevlig person att ni skulle vilja ha mig med på ert bröllop, då fyller ni i formuläret längre ner på sidan. Jag fotar bara 1 bröllop i månaden, men förhoppningsvis finns just ert datum ledigt.

 

Om ni vill så bokar vi in ett videomöte så att vi får bekanta oss lite mer med varandra, och om allt känns 110 % så bokar vi ert datum och ni betalar 30 % av kostnaden i bokningsavgift. Men först hurrar vi över att jag får vara med på er stora dag!

2.

DEN STORA DAGEN

En tid innan bröllopsdagen träffas vi antingen på ett fik eller över länk och går igenom körschemat för dagen. Jag råkar ha arbetat som bröllopsansvarig på Tjolöholms slott, så att planera bröllop råkar vara något jag tycker är förbaskat roligt och är gärna behjälplig med det jag kan (det har blivit ett gäng bröllop, om jag säger så).

På er bröllopsdag kommer jag fullt utrustad med två kameror och ett riktigt glatt humör. Lite tokig, skulle man kunna säga. Fast jag skulle säga att jag bjuder på mig själv för att ni ska släppa all eventuell stress och bara ta in ögonblicket där och då.

LEVERANS AV BILDER!

3.

Efter 4-6 veckor kommer det äntligen. Mailet med länken till ert alldeles egna webbgalleri där alla era bilder från bröllopsdagen finns samlade. Olidligt lång väntan? Det tycker jag med, så därför skickar jag alltid en tjuvkik någon dag efter bröllopet så att ni får oja er över hur otroligt snygga ni var. 

Sedan ingår självklart alla utvalda bilder från dagen – ni ska inte behöva sitta och välja bort det som senare i livet kommer bli kanske era mest värdefulla minnen ever.

brollopsfotograf-goteborg-talesbysarah-8

BRÖLLOPSPAKETEN

Er investering i minnen för livet

TRE

Jag är med er i tre sammanhängande timmar. Ni får samtliga utvalda bilder och ett personligt webbgalleri att dela med familj och vänner.

13 000 KR

FEM

Här är jag med er i fem sammanhängande timmar. Ni får samtliga bilder från urvalet, ett personligt webbgalleri och 1 förstoring på riktigt fint papper i storleken 21x30

18 000 KR

ÅTTA

Vill ni minnas allt från förberedelser till middagen? Då är åtta timmar paketet för er. Ni får alla bilder från urvalet, ett personligt webbgalleri och en helt unik låda med flertalet framkallade bilder.

23 500 KR

 
sarah-johansson-fotograf-talesbysarah.jp

VEM ÄR SARAH?

Jag är en fotograf med mycket energi. För mig är det superviktigt att vi har kul tillsammans – för det är då jag får er att slappna av och faktiskt njuta av stunden. Det är också då jag får de där bilderna som ni kommer se tillbaka på i år framöver och bli helt varma i hjärtat av. De bilderna som känns. <3

Så jag bjuder mycket på mig själv. Är självutnämnd expert på att känna av situationer och känslor (önskar jag kunde stänga av just det ibland?!) och jag fullkomligt älskar att träffa nya människor. 

Jag är även mamma till två (Isabelle är sex och Sam är fyra) och jag är soon to be fru till Jacob som jag delat livet med sedan 2012.

Foto har jag sysslat med sedan gymnasiet (10 år+ med andra ord) och för mig är känslan i bilden det viktigaste. Bilderna som får det att kännas liksom. Och det är just det jag vill ge till er, som minne från er bröllopsdag <3

Sarah har en helt fantastiskt förmåga att fånga ögonblicket och att förmedla känslor i fotona. Bilderna Sarah tog på oss på vår bröllopsdag lyser igenom av kärlek och och alla de andra känslorna vi hade denna underbara dag.

Vi hade också verkligen kul under fotograferingen vilket är ett jättehärligt minne i sig!

– Elin Oldin

Vi gifte oss i augusti 2015 och Sarah förevigade denna dag! Det är jag så tacksam för varje dag när jag ser bilderna pryda vår vägg. Sarah har en förmåga att göra fotostunden till något riktigt roligt, vilket lockar till många skratt. Och då blir ju fotona sådär naturliga som man vill! Jag är så otroligt tacksam för alla vackra bilder från vår dag!

– Caroline Nyqvist

brollopsfotograf-kungsbacka-talesbysarah

DET ÄR NU DET HÄNDER

Hurra vad spännande! Att ni har tagit er enda ner hit betyder bara en sak: Ni vill ha med mig på er stora dag. Det gör mig otroligt stolt och galet hedrad. 

Så vad händer nu? Ni fyller i formuläret här nedan och sedan håller vi tummarna stenhårt att jag är ledig just ert datum. Har du frågor och funderingar? Hör av dig till hej@talesbysarah.se så tar vi det vidare där!

BRÖLLOPSFORMULÄRET: