top of page

BRÖLLOPSFOTOGRAF I KUNGSBACKA, GÖTEBORG & VARBERG

SKA NI GIFTA ER?

Wow.

Namnlös design (4).png

Är bröllop något utav det bästa som finns?

Jag tror det.  

För tänk att stå där, sida vid sida med den du älskar mest av allt. Omgiven av vänner och familj som är där för att fira er. Er kärlek. Det är liksom det jag får vara med och föreviga, och jag kan lova dig att det inte gått en enda vigsel utan att jag desperat måste stoppa mig själv från att fullkomligt bryta ihop och fulgråta.

Vilken del av bröllopet som är min favoritdel att fota? Minglet efter vigseln. Alla varma kramar och tårar i ögonvrån av de som samlats för er skull. Och porträttbilderna så klart där jag får er att ömsom bryta ihop i asgarv och ömsom viska fina saker till varandra. Noll stela bilder, bara känsla. Och just känslan är lite av min specialitet att locka fram, var så säker.

brollopsfotograf-kungsbacka-talesbysarah

Jag tror på ont-i-magen-skratt, tårar i ögonen, att dansa hela natten, att ni får säga JA! och en dag fylld med kärlek. På att fånga er precis som de ni är, på en av de absolut bästa dagarna i ert liv. 

Tack snälla Sarah för att just du var med oss på vår viktigaste dag. Vilka bilder du levererar, du är magiskt bra! Har svårt att beskriva i ord vår tacksamhet och mitt hjärta är varmt. Ska ni ha ett proffs som brinner för det hon gör och är en helt fantastiskt fin människa, så bara måste ni anlita Sarah.


- Jonas Wendert

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING FRÅN A-Ö

...eller åtminstone 1-3

1. Bokningsförfrågan

När ni har bestämt er för att ni gillar mina bilder och tycker att jag verkar vara en såpass trevlig person att ni skulle vilja ha mig med på ert bröllop, då fyller ni i formuläret längre ner på sidan. Datumen för 2023 bokas upp i rask takt, men förhoppningsvis finns ert datum ledigt!

 

Om ni vill så bokar vi in ett videomöte så att vi får bekanta oss lite mer med varandra, och om allt känns 110 % så bokar vi ert datum och ni betalar 30 % av kostnaden i bokningsavgift. Men först hurrar vi över att jag får vara med på er stora dag!

brollopsfotograf-brollopsfotografering-talesbysarah-7.jpg

1         3

/

sarah-johansson-fotograf-talesbysarah.jp

VEM ÄR SARAH?

Jag är en fotograf med mycket energi. För mig är det superviktigt att vi har kul tillsammans – för det är då jag får er att slappna av och faktiskt njuta av stunden. Det är också då jag får de där bilderna som ni kommer se tillbaka på i år framöver och bli helt varma i hjärtat av. De bilderna som verkligen känns. <3

Så jag bjuder mycket på mig själv. Är självutnämnd expert på att känna av situationer och känslor och jag fullkomligt älskar att träffa nya människor. Jag kommer att fånga er bröllopsdag precis som den är, från alla stora känslor till de små detaljerna. Från asgarv till tårar. Jag kommer att guida er så att ni helt glömmer kameran jag har i min hand, jag lovar.

Jag är även mamma till två (Isabelle är sex och Sam är fyra) och gift med Jacob som jag delat livet med sedan 2012.

Foto har jag sysslat med sedan gymnasiet (10 år+ med andra ord) och för mig är känslan i bilden det viktigaste. Bilderna som får det att kännas, det är det jag strävar efter. Och det är just det jag vill ge till er, som minne från er bröllopsdag <3

Sarah var med och fotograferade på vårt bröllop.
Hon är en otroligt duktig och professionell fotograf. Det var en ren fröjd att ha henne med under dagen då hon på alla tänkbara sätt är delaktig i att skapa engagemang och glädje för att ta de mest fantastiska bilderna. När vi ett par dagar efter vårt bröllop fick en ”sneak peak” på bilderna hon tagit kunde vi inte hålla tillbaka tårarna. Vi är så otroligt nöjda med vårt val av Sarah och ger våra allra varmaste rekommendationer.

- Alice Norheim

BRÖLLOPSPAKETEN

Er investering i fantastiska minnen för livet

brollopsfotograf-vastkusten-talesbysarah-3.jpg

THIS IS LOVE

3 timmar

Är det viktigaste för er att föreviga first look, ta vackra porträttbilder och fånga magiska bilder från när ni äntligen får säga ja till varandra så är det här paketet för er.

Det här ingår:

 • Samtliga utvalda bilder som levereras i ert personliga webbgalleri som ni kan dela med släkt och vänner

 • Bröllopsmöte där vi går igenom er dag och jag ger er massor med tips och råd

 • Tjuvkik av era vackra bilder inom 5 dagar efter bröllopet

 • En Fine-Art förstoring i storleken 30x40 cm

14 000 KR

I DO LOVE YOU

5 timmar

Det här paketet är perfekt om ni vill föreviga de centrala delarna av er bröllopsdag. 

På fem timmar hinner vi fota förberedelser, ev first look, porträtt, vigsel, mingel och brudskål. Vi avslutar fotograferingen med en gruppbild på alla gästerna innan ni går in och sätter er till middagen.

Det här ingår:

 • Samtliga utvalda bilder som levereras i ett personligt webbgalleri ni kan dela med släkt och vänner

 • Bröllopsmöte där vi går igenom er dag och jag ger er massor med tips och råd

 • Backup av era bilder i 1 år

 • Tjuvkik av era magiska bilder inom 5 dagar efter bröllopet

 • Vacker Fine-Art förstoring i storleken 30 x 40 cm

18 000 KR

brollopsfotograf-brollopsfotografering-talesbysarah-45.jpg
brollopsfotograf-brollopsfotografering-talesbysarah-33.jpg

LOVE IN THE AIR

8 timmar

Det här paketet täcker stora delar av er dag, från förberedelser till en bit in på middagen. 

Jag fotar förberedelser, ev first look, porträtt, vigsel, mingel, brudskål, gruppbilder, dekorationer, dukning, och de första talen under middagen.

 

Vi avslutar dagen med att smita ut under Golden Hour och tar drömiga bilder i det allra bästa ljuset. 

Det här ingår:

 • Bröllopsmöte där vi går igenom er dag och jag ger er massor med tips och råd

 • Samtliga utvalda bilder som levereras i ett personligt webbgalleri ni kan dela med släkt och vänner

 • Backup av era bilder i 1 år

 • Personlig och helt unik låda med flertalet framkallade bilder

26 000 KR

brollopsfotograf-kungsbacka-talesbysarah

DET ÄR NU DET HÄNDER

Hurra vad spännande! Att ni har tagit er enda ner hit betyder bara en sak: Ni vill ha med mig på er stora dag. Det gör mig otroligt stolt och galet hedrad. 

Så vad händer nu? Ni fyller i formuläret här nedan och sedan håller vi tummarna stenhårt att jag är ledig just ert datum. Har du frågor och funderingar? Hör av dig till hej@talesbysarah.se så tar vi det vidare där!

BRÖLLOPSFORMULÄRET:

Bokning bröllop
bottom of page