top of page
portrattfotografering-foretag-talesbysarah-kungsbacka-7.jpg

...när ni vill visa upp era specialiteter

Hanna Wånge & Lilla Havsbutiken

FÖRETAGSFOTOGRAF I KUNGSBACKA & GÖTEBORG

VILL NI TA FÖRETAGSBILDER SOM VISAR VILKA NI ÄR? JAG HJÄLPER ER!

För mig ska bilder berätta en historia - så även era företagsbilder. Därför tar jag autentiska och levande bilder i er arbetsmiljö, där vi fokar både på detaljer, miljöbilder och porträttfoton. Tillsammans tar vi grymma bilder som stärker ert varumärke och som andas ER!

Så glöm stela, uppställda bilder. När jag fotar blir det fokus på skratt, berättande och äkthet, som lyfter er verksamhet och skapar nyfikenhet hos kunden!

foretagsfotograf-miljobilder-talesbysarah-2.jpg

En bild säger mer än tusen ord

vad vill ni att era bilder ska säga?

Tillsammans tar vi bilder

som visar vilka ni är.

Det här med bilder. Inte bara visar det tydligt vilka ni är, det hjälper även era kunder att känna något när de ser era produkter eller tjänster.

 

De bilderna som vi tar på er verksamhet ska få kunden att vilja vara där, på plats i bilden. Få kunden att vilja uppleva det som vi visar, träffa er grymma personal eller få förståelse för vad ni gör. Väcka uppmärksamhet, och nyfikenhet.

Så hur gör vi då det? Genom levande bilder. Bilder som berättar ert företags historia. Som visar vilka ni är. 

Och precis det, skapar vi tillsammans. Antingen på plats hos er, eller i miljön där ni arbetar. Vill ni ta nya porträttbilder snabbt och enkelt står även min studio i Fjärås Centrum redo. Hör av er så bollar vi just era behov!

miljobilder-foretag-talesbysarah-fotograf-kungsbacka-23.jpg
foretagsfotograf-miljobilder-talesbysarah-3.jpg
miljobilder-foretag-talesbysarah-fotograf-kungsbacka-7.jpg
Jag kan hjälpa er med reklamfoto, produktfoto, företagsevent, personalfoto, gruppfoton och lifestyle. Kontakta mig så berättar jag mer!

Hej! Det är jag som är er företagsfotograf!

Sarah Ahlström heter jag, och jag har varit fotograf i 10 år. Det som lockade mig till foto är det som många tycker är det allra svåraste att fota; barn. Men jag har aldrig känt så - barn är superenkelt att fota för de bara är. 

Det har varit en otroligt bra skola att fota barn, vilket har gjort mig till en energisk och busig fotograf – jag har inga som helst problem med att bjuda på mig själv för att få er att skratta. För jag vet så väl att det här med att stå framför kameran är det få som är bekväma med. Så jag ser till att det inte blir jobbigt utan snarare en rolig stund som generar bilder som verkligen känns. Som andas er, utan att det känns varken konstlat eller uppstyrt. 

Så skicka iväg en förfrågan, jag ser mycket fram emot att hjälpa ert företag med bilder!

Let´s do this!

Nu tar vi tag i snygga bilder till ert företag. Fyll i bokningsformuläret nedan, så återkommer jag inom kort med en offert. 

Kontakt

Tack för din förfrågan!

ps. Jag svarar alltid på mail inom 24 timmar, så har du inte fått något svar så kolla skräpposten så att mitt mail inte har hamnat där.

 

I annat fall kan du kontakta mig direkt på hej@talesbysarah.se, eller ringa: 0708-251 077.

Bokning!

Följ mig på Instagram!

bottom of page