top of page
barnfotografering-studio-kungsbacka-5.jpg

...för detaljerna du vill minnas

STUDIOFOTOGRAF I KUNGSBACKA & GÖTEBORG

VILL DU TA VACKRA BILDER PÅ DET FINASTE DU HAR? VÄLKOMMEN TILL STUDION!

I Fjärås centrum, 10 minuter från Kungsbacka, förverkligades under hösten 2023 en liten dröm för mig. Där öppnade jag nämligen upp min fotostudio, där jag ser väldigt mycket fram emot att fånga ert livs bästa ögonblick på bild!

I studion fotar jag dig som är gravid, er nyfödda lilla bebis, ettåringen eller vackra porträtt på syskonen. Alla är välkomna! Från bebis till tonåring.

studiofotografering-kungsbacka-talesbysarah-13.jpg

VÄLKOMMEN TILL STUDION!

Avskalat och enkelt. Närhet och skratt. Det stora, och det lilla. I min studio fotar jag den nyfödda bebisen i mamma och pappas trygga famn, har födelsedagsfotografering med 1-åringen eller tar vackra porträtt på syskonen. 

Vi håller det enkelt (eller så fyller vi studion med ballonger för all del) och ni får vackra bilder på det bästa ni har. 

I studion finns alla möjligheter för vackra bilder - smash the cake, företagsporträtt, barnfotografering, gravid - you name it!

studiofotografering-kungsbacka-talesbysarah-11.jpg
studiofotografering-kungsbacka-talesbysarah-15.jpg

DIN INVESTERING I MINNEN SOM BESTÅR

Tiden rusar som bekant fram, speciellt sedan man fick barn. På ett år händer det så otroligt mycket i deras värld – den nyfödda bebisen lär sig gå, får tänder, säger sitt första ord och charmar er med sitt skratt och leenden. 

Det går fort, och är det en sak jag är helt säker på så är det det här: Du ångrar aldrig en fotografering. 

För vet du? De här bilderna som vi tar nu, kommer du med värme se tillbaka på om 1, 5, 10 och 20 år från nu. <3

För en fotografering i studion tar jag 1 500 kr. Efter fotograferingen köper du till bilder, bildpaketen startar från 1 000 kr. Mer info och prislista skickar jag ut till dig när du skickat in en förfrågan! 

FINA ORD FRÅN
familjer jag fotat

familjefotograf-sarah-johansson-kungsbacka-1.jpg

Jag har länge letat efter en familjefotograf som har rätt känsla och det hittade jag verkligen i Sarah! Bilderna blev naturliga men med så mycket känsla, precis som vi önskade. Sarah är dessutom en trevlig, proffsig och härlig tjej som fick hela familjen att ha kul under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!

Nina Vilic

Familjefotografering

studiofotografering-kungsbacka-talesbysarah-19.jpg

DEN PERFEKTA PRESENTEN?

Doppresent, ettårspresent eller present till baby showern? I got you covered. Jag erbjuder fina presentkort att ge bort - du väljer belopp och presentkortet kommer i brevlådan inom några dagar!

 

Att ge bort ett presentkort för en fotografering är att ge bort en present som består i alla år framöver. En som definitivt bara blir mer värdefull ju längre tiden går.

 

Välj själv vilket belopp du vill att presentkortet ska ha, eller välj ett färdigt paket, så ser jag till att det landar i din brevlåda inom kort!

Hurra, nu bokar vi in det här!

Du är så nära att få vackra bilder på barnen <3

Har du en bokningsförfrågan eller bara ett frågetecken som behöver redas ut - skicka iväg det i formuläret här nedan. Jag svarar så snabbt jag bara kan, men håll ett öga i skräpposten ifall mitt svar hamnar där!

Kontaktformulär:

ps. Jag svarar alltid på mail inom 24 timmar, så har du inte fått något svar så kolla skräpposten så att mitt mail inte har hamnat där. I annat fall kan du kontakta mig direkt på hej@talesbysarah.se, eller ringa: 0708-251 077.

Bokning Studio

Följ mig på Instagram!

bottom of page