top of page
gravidfotografering-kungsbacka-talesbysarah-1.jpg

GRAVID- OCH NYFÖDDFOTOGRAF I KUNGSBACKA & GÖTEBORG

VILL DU FÖREVIGA LIVETS RESA MOT ATT BLI FÖRÄLDRAR? 

Då har du kommit helt rätt. Välkommen hit, och stort grattis till er! Oavsett om ni väntar första barnet eller ett syskon så är det världens resa som ni just nu befinner er på. Tänk, snart är ni en till i familjen! 

 

Jag är fotografen som ser till att ni får en rolig och avslappnad fotoupplevelse. Som ser till att ni får vackra bilder från den här fantastiska perioden i ert liv att se tillbaka på år efter år framöver.

 

Jag erbjuder både gravid- och nyföddfotografering, du kan läsa mer om de båda här nedanför!

gravidfotografering-nyfoddfotografering-kungsbacka-1.jpg

HUR GÅR EN GRAVIDFOTOGRAFERING TILL?

Det jag ser fram emot med att få fota er är att leverera minnen från den här tiden som är precis just nu. Förväntan, längtan, att kroppen har förändrats, att ni väntar ert barn. Det är stort, och det förtjänas att fångas på bild!  

​

Mitt fokus är naturliga och enkla poser, så att du känner dig helt bekväm. Jag kommer guida dig hela tiden. Vi ses på eftermiddagen/kvällen, när ljuset är som allra vackrast och efter fotograferingen får ni ett personligt webbgalleri med era vackra bilder.

​

Självklart får även din partner vara med på bild – det här är er resa. <3

gravidfotografering-inomhus-goteborg-6.jpg
lifestylefotografering-familjebilder-talesbysarah-10.jpg

HUR GÅR EN NYFÖDDFOTOGRAFERING TILL?

Nyföddfotografering kan ju vara det absolut mysigaste som finns. Antingen kommer jag hem till er 2-4 veckor efter att er bebis har anlänt och tar bilder i lugnet i ert hem, eller så vill ni slippa röja hemma och kommer till min studio istället, det bestämmer ni!​

​

Tiden fulllkomligt rusar fram, så att föreviga den nyfödda bebisen är bilder som ni alltid kommer se tillbaka på och förundras över hur liten bebisen var. För innan man vet ordet av så fyller de ett år, eller som med mina egna som nu börjat skolan – och kvar står jag och undrar vad tusan som hände, de var ju små bebisar typ igår 😅

​

Jag kommer att guida er genom fotograferingen, och fånga bilder på bara bebisen, när ni myser tillsammans, på bebisen med sina syskon etc. Vi tar det i lugn takt, och jag ser till att det blir en lättsam och mysig fotoupplevelse för er alla.

​

​

​

FINA ORD FRÅN FAMILJER JAG FOTAT

Familjen Vilic

Jag har länge letat efter en familjefotograf som har rätt känsla och det hittade jag verkligen i Sarah! Vi är så himla nöjda med de vackra bilderna hon tog på vår familj! Bilderna blev naturliga men med så mycket känsla, precis som vi önskade. Sarah är dessutom en trevlig, proffsig och härlig tjej som fick hela familjen att ha kul under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!

familjefotograf-sarah-johansson-kungsbacka-1.jpg

1         4

/

fotograf-sarah-johansson-fjaras-kungsbacka-1.jpg

VEM ÄR FOTOGRAFEN?

Oh, det undrar jag med ibland. Ett som är säkert är att jag är 2-barnsmamma. Isabelle är 6 och Sam är 4, och ibland istället för att bryta ihop fnissar jag åt hela situationen. Åt att jag plötsligt hamnade i en villa i Fjärås (strax söder om Göteborg) tjatandes på två små miniversioner av mig själv att de ska kissa innan vi går, nej det är fel sko på fel fot, SAM SPRING INTE UT I VÄGEN, Isabelle snälla bara ta på dig den här jackan nu, det är inte fel färg och så vidare. Det är kaos. Ett berg-och-dalbanekaos. Upp och ner, på alla sätt möjliga.

​

Men mitt i alltihop hittade jag vad jag älskar mest. Att fota barn och familjer. Fånga de stora ögonblicken i livet, som aldrig kommer tillbaka igen. Och se till att även mammor och pappor hamnar i bild, för det kommer era barn värdesätta så galet mycket när de blir äldre att få se tillbaka på. <3

ER INVESTERING I RIKTIGT FINA MINNEN

Jag erbjuder tre olika paket – ett för gravidfotografering, ett för nyföddfotografering och ett kombinerat paket där vi kör både och. Bilder är inte något som slits med åren – tvärtom är det något som blir mer värdefullt att se tillbaka på ju mer åren går.

 

Så kanske är det här den bästa investeringen ni gör för familjen i år?

GRAVID

gravidfotografering-kungsbacka-talesbysarah-7.jpg

En fotografering med fokus på tiden som är här och nu, och den tiden som väntar er alldeles snart. Vackra bilder som får er att minnas livet precis innan bebis föds, hur ni längtade och väntade!

  • Fotograferingen

  • Ett personligt webbgalleri där ni får välja ut 10 bilder

  • Möjlighet att delbetala utan extra kostnad

4 500 KR

NYFÖDD

lifestylefotografering-familjebilder-talesbysarah-7.jpg

En lugn fotostund i ert hem eller i min studio, där vi fångar ert livs största händelse med genuina och vackra bilder. Vi tar det som det kommer och följer bebisen, ingen stress utan fokus är att fånga er precis som ni är.

  • ca 1 timmas fotografering

  • Ett personligt webbgalleri där ni får välja ut 10 bilder

  • Möjlighet att delbetala utan extra kostnad

4 500 KR

KOMBO

familjefotografering-syskonfotograf-talesbysarah-9.jpg

Vill ni fånga både graviditeten och er nyfödda bebis på bild? Smart drag. Bilder på er alla tillsammans är något du aldrig kommer att ångra, det lovar jag dig. <3

  • Gravidfotografering utomhus och nyföddfotografering i ert hem eller i min studio

  • Ett personligt webbgalleri där ni får välja ut 20 st bilder

  • Möjlighet att delbetala utan extra kostnad

8 000 KR

gravidfotografering-nyfoddfotografering-talesbysarah-7.jpg

LÅT OSS FÖREVIGA DIN GRAVIDITET OCH ER BEBIS FÖRSTA TID!

Det hade varit drömmen att fota dig/er.

Här nedan skickar du in er bokningsförfrågan och vi kommer tillsammans överens om ett datum som passar. Undrar du något? Skicka in din fråga, eller maila hej@talesbysarah.se så tar vi det från där!

Kontaktformulär:

ps. Jag svarar alltid på mail inom 24 timmar, så har du inte fått något svar så kolla skräpposten så att mitt mail inte har hamnat där. I annat fall kan du kontakta mig direkt på hej@talesbysarah.se, eller ringa: 0708-251 077.

BOKNING

Följ mig på Instagram!

bottom of page