top of page

Vad för bilder får vi, exakt?

FAMILJEFOTOGRAF I KUNGSBACKA | HALLAND | TALES BY SARAH


Jag brukar skoja om att jag har tics i avtryckarfingret. Men det är lite så det känns när jag kommer hem från er fotografering med cirka 1 000 bilder på minneskortet. Jepp, du läste rätt. 1 000 bilder. Minst! 😅


När vi ses för fotograferingen så fotar vi i ungefär en timma. Det brukar vara så länge som barnen är med på noterna och på den timman hinner jag fånga er som familj när ni gapskrattar, kittlas, kramas och leker. Jag hinner fånga bilder på varje barn för sig, syskonen tillsammans, hela familjen och även några bilder på dig och din partner tillsammans. För handen på hjärtat – hur många bilder har ni på bara er två? Alldeles för få skulle jag gissa så jag brukar passa på att ta några när ni bara får kramas i slutet av fotograferingen.


Efter ungefär 2 veckor skickar jag en länk till ert alldeles egna webbgalleri där de allra bästa bilderna från fotograferingen är presenterade. Det brukar bli omkring 50 bilder från en familjefotografering. Från de väljer ni sedan ut de 10 bilder som ingår i ert paket, eller så bestämmer ni er för att ni vill köpa till antingen enskilda bilder eller alla bilderna att ha och spara för alla år framöver.


Familjen Granath på Bräckan en kväll i augusti

Familjen Johansson på Bräckan en kväll i juli


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page