top of page

Storfamiljsfotografering - hur går det till?

STORFAMILJSFOTO | GENERATIONSFOTOGRAFERING | FJÄRÅS, KUNGSBACKA
Kalla mig galen MEN jag tycker verkligen att ju fler vuxna och barn det är på fotograferingen, desto roligare. Därför ligger storfamiljsfotograferingar mig väldigt varmt om hjärtat; det är en fotografering där du tar med dig dina syskon, deras familjer och era föräldrar och/eller svärföräldrar och sedan fotar vi i en herrans massa konstellationer. Det blir alltid en otroligt fin och rolig stund för prick alla inblandade!Jag erbjuder två upplägg för storfamiljsfotograferingar. Antingen kör vi bara gruppbilder, och tar då:


  • Gruppbild på er alla

  • Barnbarnen tillsammans med mor/farföräldrar

  • Bild på alla kusinerna tillsammans

  • På "ursprungsfamiljen" (mor/farföräldrarna med de egna barnen)


Känner ni att ni vill passa på att ta bilder även på den egna familjen så är det något jag varmt rekommenderar när ni ändå är finklädda och redo för fotografering. Då tar vi ovan gruppbilder, men avsätter även ungefär 15 minuter/familj (ni anar inte hur många bilder jag hinner ta på den tiden!) och ni får då:


  • Bilder på er familj

  • Bilder på era barn tillsammans

  • Porträtt på varje barn

  • Bild på dig och din partner
Storfamiljsfotografering blir verkligen en superhärlig kväll för alla inblandade. Barnen får hänga med kusinerna och mysa med far/morföräldrar och jag, jag får fånga allt det på bild ❤️ Varje år har jag själv samlat mina systrar och mina föräldrar uppe på Fjärås Bräcka för att ta bilder, och bilderna på mina föräldrar med alla barnbarnen är tusan de bästa bilderna jag har <3
Så du! Vänta inte längre med att boka in det här nu. Samla syskonen och ge fotograferingen i present till era föräldrar. Tillsammans skapar vi minnen för livet, som ni kan se tillbaka på för alla år framöver. ❤️ Du hittar kontaktformuläret här, berätta hur många ni är så skickar jag prisuppgift snabbare än blixten. Jag hoppas vi hörs!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page