top of page

Att fota bland lupinerna

Här i Fjärås där jag bor har det så länge jag kan minnas vuxit en herrans massa lupiner bredvid fotbollsplanerna på Ögärdet. Så när jag en dag promenerade förbi där tänkte jag att jepp, ikväll får jag cykla upp hit med Isabelle och ta lite bilder. Jag som har mycket gula och lila toner i min redigering tänkte att det här måste bara bli göööörbra – och det blev det!


Faktum är att det blev så bra att jag inte kunde nöja mig med att bara fota min egen avkomma däruppe utan även drog med syrrans barn upp för lite foto. Man tar de man haver! 😅 Nästa år är jag riktigt sugen på att erbjuda minisessions däruppe, det är liksom FÖR vackert för att inte fota järnet när lupinerna blommar. Titta bara!

Det kameraobjektiv som jag använder allra mest är mitt fasta 50 mm 1.4. Jag har även ett 85 mm (jag vet, det här säger inget för er som inte håller på med foto, men bare with me!) som jag inte använder så mycket då det både är stort och tungt och inte tar fokusen lika snabbt = snabba barn hinner springa ur bild innan jag hunnit ta min bild. Men nu när vi bara skulle vara bland lupinerna fick jag använda mitt 85 mm och jag konstaterar att det objektivet är överlägset när det kommer till krämig bakgrund 😋😋😋

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page