En bröllopsfotografering vid Gunnebo slott

Jag ska erkänna – Gunnebo slott har gått mig förbi. Jag var där en gång för en herrans massa år sedan, men då jobbade jag på Tjolöholms slott så jag gick mest och påpekade vart det saknades skyltar och annat som jag tyckte att vi på Tjolöholm gjorde bättre. 🙈😇


Men inte desto mindre blev jag väldigt glad när Nadia & Christian kontaktade mig och sa att de skulle ha festen på just Gunnebo slott. Och vilken jackpot det sedan blev när de berättade att de skulle bo i Grindstugan vid Tjolöholms slott, och att vi skulle fota där också! Nyp mig i armen, tänkte jag, och precis så vackra blev bilderna. Att fota vid slott hörni... det kan liksom inte bli fel. Titta bara!


Bilder från Tjolöholms slott


Bilder från Gunnebo slottNyfiken på att se bilder från vigseln också? Då är jag så klart inte den som är den. Nadia & Christian vigdes i Kristus Konungens kyrka som ligger precis vid Heden i Göteborg. Väldigt vacker kyrka!


Tusen, tusen tack Nadia & Christian för att jag fick vara med på er stora dag. Det var en ära!

109 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla