top of page

Gravidfotografering i vecka 38

GRAVIDFOTOGRAFERING | HANHALS HOLME | TALESBYSARAH


Jag tar många bilder under en fotografering, det är sedan gammalt. Men det brukar landa på runt 100 bilder när jag gjort urvalet vilka jag ska sätta tänderna i att redigera. Efter att jag hade fotat Lina ute vid Hanhals holme en magisk kväll i juni så hade jag 248 bilder i urvalet 😳


Men alltså, titta på henne. Vilken jäkla gudinna! Funderar starkt på att börja kalla Lina för Moder Jord där hon går och fullkomligt KNÄCKER den här fotograferingen med bebisen i magen <3


Till historien hör att Lina mått väldigt bra under graviditeten (illamåendet de första veckorna borträknat, sånt som skett för längre än 10 veckor sedan anser jag är preskiberat), men dagarna innan fotograferingen satte foglossning från hell in. Så Lina vankade fram bland klippor och kullar och får (jepp, det finns får på Hanhals holme som skrämde livet ur oss när vi fotade i vassen) och varje gång jag gastade STAAAANNA PRECIS DÄR!! så stannade hon och var... vackrast på jorden.


På riktigt Lina, TACK för den här fotograferingen. <3
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page