top of page

SAGAN BAKOM TALESBYSARAH

En gång på gymnasiet fick jag en kamera i min hand. En analog sådan (du kan nu börja spekulera i hur gammal jag egentligen är) och vi kan väl enkelt sammanfatta det som att det var då jag såg ljuset, att vägen framåt var utstakad. Plötsligt såg jag mitt liv i bilder. Och så vidare.

 

Eller nä, kanske inte riktigt ändå. Men jag tyckte det var riktigt kul att fota. Så jag fortsatte att göra det och har sedan dess spenderat oräkneligt många timmar med att jaga kvällsljus, kräla runt på marken för att hitta bästa vinkeln och, för all del, rusat mig svettig efter barn som sedan gammalt inte stannar på samma ställe och FRAMFÖRALLT inte stannar där man verkligen vill att de ska vara. Här ska det gå undan och avtryckarfingret får bekänna färg för ögonblicket kom exakt DÄR och är borta nu (hehe, du hör att det är hårt liv att fota- man blir trött i pekfingret).

Men jag fångar grejer ändå. Fångar känslor och uttryck, och det är precis det som får mig att längta järnet till nästa fotosession. Känslan när man känner att nu jäklar, nu har jag BILDEN (eller bilderna, det blir lätt ett gäng om man säger så). Sen har jag kul när jag fotar också. För berätta det inte för någon, men jag har egentligen noll koll på livet. Jag har två barn som kastar mig mellan hopp och förtvivlan och alla de där bollarna som man ska hålla i luften du vet? De ligger liksom på marken för min del.

En sak har jag dock lärt mig – dina ungar uppför sig bättre när de hänger med mig. Kanske låter det som att jag försöker skryta om att jag är någon slags super-mom nu och i så fall stoppar jag den tanken direkt. Det är liksom bara ett faktum att kidsen beter sig som små vildar framför sina föräldrar för att testa de där välkända gränserna (alternativt om de utforskar exakt hur långt det idag är till att man bryter ihop, jag har inte rett ut det ännu) men framför främlingar blir de fromma små lamm och gör, hör och häpna, precis som jag säger.

Så, vill du se dina barn bete sig som små änglar och få ett gäng vackra bilder på er alla tillsammans i samma veva? Bra, då säger vi så. Fyll i kontaktformuläret så hörs vi och snackar vad för bilder just ni är ute efter. 

 

Kul, det här kommer bli grymt!

bottom of page