top of page

En familjefotografering med 2 busiga ungar

FAMILJEFOTOGRAFERING | FJÄRÅS BRÄCKA | TALESBYSARAH


En kväll i juni styrde jag bilen upp till Bräckan och väl där fick jag träffa Juni och Elton, 6 och 4 år gamla. Jag måste säga att 4 & 6 är en perfekt ålder för foto. Speciellt om man heter Juni och Elton – fy bubblan vilka härliga ungar!


Direkt när vi gick ur bilarna och sa hej så klickade vi och de var så taggade på fotografering. Och bilderna sen 🙌 De blev exakt vad jag hade hoppats på och lite till! Missade dock att fånga när Juni gick på utedasset hållandes för näsan medan vi andra stod utanför och vek oss av skratt över hennes kommentarer. Barn och deras formuleringar... 😂


Det är alltid med viss (läs: mycket!) nervositet som jag skickar bildgalleriet till familjerna. När man då får tillbaka från mamma Jennie att familjen älskar bilderna... det betyder verkligen helt galet mycket för mig. Det är ett hantverk det här med bilder, att locka fram blickarna, leendena och sedan bevara på bästa sätt i redigeringen. Men det är sedan gammalt det bästa jag vet. Det LÄTT bästa jag vet! Tack alla familjer för att ni låter mig göra det jag älskar!
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page